Aankomende activiteiten

Lezing Münchhausen by Proxy

Over minder dan twee weken staat het volgende online evenement gepland. Op 1 december om 19.00 tot ongeveer 21.00 zal Nina Blom ons gaan vertellen over Münchhausen by Proxy. Dit is een ernstige vorm van kindermishandeling, die zij zelf heeft ervaren. Er zal onder andere worden in gegaan op definitie, kenmerken, feiten en signaleren van Münchhausen by Proxy. Daarnaast zal zij haar eigen ervaring, inclusief gevolgen en de verwerking, met ons delen. Wil jij hier bij zijn? Meld je aan via link. Wees snel want VOL=VOL!

Lezing ervaringsdeskundige Münchhausen by Proxy

Beleid omtrent COVID-19 

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Naar aanleiding van overheidsmaatregelen en universiteitsbeleid rondom het COVID-19 onderzoekt het bestuur de mogelijkheden om activiteiten (online) te laten plaatsvinden. Meer informatie over de activiteiten wordt in de loop van de weken met jullie gedeeld.

Het doel van L.S.K. is en blijft informatie over kindermishandeling verspreiden en studenten, starters en professionals te verbinden. Daarom blijven wij ongeacht de maatregelen en actuele ontwikkelingen op dit gebied informatie met jullie delen via onze social media kanalen.

Het Vierde Bestuur van L.S.K. wenst iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

Relevante sites met betrekking tot het COVID-19-beleid:
https://www.rijksoverheid.nl/…/veelgestelde-vragen-over-de-…
https://www.universiteitleiden.nl/dossi…/coronavirus/updates