Aankomende activiteiten

Lezing Raad van Europa

De eerste lezing van het nieuwe jaar staat alweer gepland! Op 14 januari van 19.30 tot 21.00 zal Mariëlle Bruning ons online gaan vertellen over haar werk bij de Raad van Europa. Zij is een deskundige op het gebied van de voorbereiding van een Recommendation over melden van kindermishandeling en welke systemen hierbij komen kijken. Hoe wordt kindermishandeling op Europees niveau aangepakt en wat wordt er aan gedaan om meldingen goed te laten verlopen? Kom jij er achter? Meld je aan via https://forms.gle/ghGdALUU2T8T9mPN6

Lezing Raad van Europa (1)

Beleid omtrent COVID-19 

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Naar aanleiding van overheidsmaatregelen en universiteitsbeleid rondom het COVID-19 onderzoekt het bestuur de mogelijkheden om activiteiten (online) te laten plaatsvinden. Meer informatie over de activiteiten wordt in de loop van de weken met jullie gedeeld.

Het doel van L.S.K. is en blijft informatie over kindermishandeling verspreiden en studenten, starters en professionals te verbinden. Daarom blijven wij ongeacht de maatregelen en actuele ontwikkelingen op dit gebied informatie met jullie delen via onze social media kanalen.

Het Vierde Bestuur van L.S.K. wenst iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

Relevante sites met betrekking tot het COVID-19-beleid:
https://www.rijksoverheid.nl/…/veelgestelde-vragen-over-de-…
https://www.universiteitleiden.nl/dossi…/coronavirus/updates