Aankomende activiteiten

Training Inzowijs Meldcode

De nieuwe datum voor de training van Inzowijs is bekend! Op 14 april krijgen wij een exclusieve training over de meldcode. Tijdens deze training zal Inzowijs vertellen vanuit hun praktijk ervaring en zal een casus behandeld worden. Voor deze training zullen er twee tijdframes zijn: 19.00-20.00 en 20.30-21.30. Wil jij goed om leren gaan met de meldcode en meer leren over het herkennen van signalen van kindermishandeling? Meld je aan via https://forms.gle/MPWWT9LRhoiwng9DA. Wil je meer weten over inzowijs? Kijk dan op inzowijs.nl

Training Inzowijs MEldcode (2)

 

Overzicht komende activiteiten

18 maart – Lezing GGZ
6 april – Lezing ervaringsdeskundige 
14 april – Training meldcode Inzowijs
29 april – Lezing Veilig Thuis
12 mei – Congres over forensische jongeren
17 mei – Lezing Jeugdbescherming West

Beleid omtrent COVID-19 

Beste leden, donateurs en geïnteresseerden,

Naar aanleiding van overheidsmaatregelen en universiteitsbeleid rondom het COVID-19 onderzoekt het bestuur de mogelijkheden om activiteiten (online) te laten plaatsvinden. Meer informatie over de activiteiten wordt in de loop van de weken met jullie gedeeld.

Het doel van L.S.K. is en blijft informatie over kindermishandeling verspreiden en studenten, starters en professionals te verbinden. Daarom blijven wij ongeacht de maatregelen en actuele ontwikkelingen op dit gebied informatie met jullie delen via onze social media kanalen.

Het Vierde Bestuur van L.S.K. wenst iedereen sterkte en een goede gezondheid toe.

Relevante sites met betrekking tot het COVID-19-beleid:
https://www.rijksoverheid.nl/…/veelgestelde-vragen-over-de-…
https://www.universiteitleiden.nl/dossi…/coronavirus/updates