Huidig bestuur

Voorzitter

Hee!

Mijn naam is Lotte Paauw en ik ben dit jaar de voorzitter van L.S.K! Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en ben nu druk bezig met de minor Kindermishandeling en Verwaarlozing: een levensloopperspectief. Ik vind het erg interessant om me in dit onderwerp te verdiepen middels de minor en het bestuur van deze vereniging!

Liefs, Lotte

Secretaris

Hey!

Mijn naam is Marijke en dit jaar zal ik de functie secretaris op me nemen voor L.S.K. Ik ben tweedejaars student Pedagogische wetenschappen. En ik kijk er naar uit om samen met de rest van het bestuur mooie activiteiten te organiseren. Het zal een heel mooi jaar worden.

Liefs, Marijke

Penningmeester

Hi!

Ik ben Beau Briejer en dit jaar penningmeester van L.S.K. Zelf heb ik de bachelor pedagogische wetenschappen vorig jaar afgerond en zit ik nu in mijn tweede jaar van de bachelor rechtsgeleerdheid. Ik heb tijdens mijn bachelor pedagogische wetenschappen o.a. de minor kindermishandeling gevolgd. Via deze minor kreeg ik ook steeds meer interesse in het onderwerp kindermishandeling en alles daaromheen. Door dit bestuursjaar hoop ik vooral met meer mensen in contact te komen rondom dit onderwerp en in dit vakgebied! Ik hoop jullie snel te spreken bij een lezing!

Liefs, Beau

Commissaris Promotie

Hii allemaal!

Mijn naam is Julia Velings en ik ben momenteel 2e jaars student bij de studie Pedagogische Wetenschappen. Ik kijk ontzettend uit naar mijn functie als commissaris promotie binnen dit bestuur en ben van plan om samen met bestuur er een mooi jaar van te maken! Ook hoop ik jullie allemaal binnenkort een keer te spreken bij een van onze lezingen om ook jullie wat beter te leren kennen. 

Tot snel!

Liefs, Julia

Commissaris Extern

Hi!

Ik ben Marijn en zal dit jaar Commissaris Extern zijn! Ik ga dit jaar voor jullie onwijs leuke lezingen verzorgen en ga ervan uit dat ik jullie daar in grote getallen zien!

Liefs, Marijn