Huidig bestuur

Voorzitter

Hi!

Ik ben Madelief Buijs en dit jaar de voorzitter van L.S.K!

Ik studeer Pedagogische Wetenschappen en volg momenteel de minor Jeugdcriminaliteit en Jeugdbescherming in Utrecht en de minor Kindermishandeling in Leiden! Erg leuk om de combinatie te hebben van bestuur van deze vereniging zijn én zelf ook de minor Kindermishandeling te volgen!

Ik kijk enorm uit naar komend bestuursjaar en hoop veel van jullie te zien bij onze activiteiten en lezingen!

Liefs, Madelief

Secretaris

Hi!

Ik ben Sophie Osinga en dit jaar secretaris van L.S.K. Ik heb eerst de pabo gedaan, het afgelopen jaar een Pre-master van Pedagogische Wetenschappen en doe nu de master Forensische Gezinspedagogiek. Af en toe sta ik nog voor de klas als invaller. Ik heb heel veel zin in aankomend jaar en hoop ook  veel van jullie te kunnen zien bij onze activiteiten en lezingen!

Liefs Sophie

Penningmeester

Hoi!

Ik ben Myrte Scholten en ik zal de functie van penningmeester vervullen! Ik heb vorig jaar mijn bachelor Rechten afgerond en dit jaar volg ik de master Civiel Recht. In mijn bachelor heb ik het vak Inleiding Jeugdrecht gevolgd en daar is mijn interesse voor het jeugdrecht en alles daaromheen gewekt. Ik ben dan ook heel blij dat ik mezelf daar het komende bestuursjaar nog meer in kan verdiepen en ik ga daarover tijdens de activiteiten en lezingen graag met jullie in gesprek!

Tot snel en liefs,

Myrte

Commissaris Promotie

Hi allemaal!

Mijn naam is Nikki Zegers en ik ben dit jaar de Commissaris Promotie bij L.S.K.! Ik hoop jullie te kunnen enthousiasmeren voor de interessante activiteiten die wij dit jaar voor jullie zullen organiseren. Ik ben vorig jaar afgestudeerd aan de Academische Pabo en dit jaar gestart met de Master Forensische gezinspedagogiek. Ik ben ontzettend benieuwd naar de expertise en de informatie die dit jaar voorbij zal komen vanuit de verschillende gastsprekers. Ik hoop jullie ook!

Tot snel!

Liefs Nikki

Commissaris Extern

Hi!

Ik ben Demi van ‘t Wout en dit jaar Commissaris Extern bij L.S.K!
Vorig jaar heb ik de Academische Pabo afgerond, dus nu werk ik als invalleerkracht klas op verschillende basisscholen. Super leuk! Daarnaast doe ik de master Forensische Gezinspedagogiek, erg interessant om na mijn bachelor de verdieping in te gaan. Deze master sluit natuurlijk ook goed aan bij een bestuursjaar bij L.S.K.
Ik heb zin om dit jaar samen met mijn bestuur toffe activiteiten en lezingen te organiseren. En hopelijk veel daarvan, ook weer lekker fysiek. Ik ben erg enthousiast over aankomend jaar en hoop jullie op onze activiteiten te ontmoeten!

Liefs,Demi